Om Captainhope.org

Her på bloggen går vi igjennom de vanligste formene for lånefinansiering. Vi tar for oss de viktigste spørsmålene innenfor disse fire hovedkategoriene:

Boliglån er noe de fleste nordmenn har, og som regel over minst 20 år. Selv om rentene er de laveste på sikrede lån til eiendom, er totalkostnadene størst. Her på bloggen får du informative artikler om hvordan du enkelt kan redusere lånekostnadene du har på boligen din.

Å låne til hytte eller leilighet i utlandet, er omtrent det samme som å låne til egen bolig. Alle råd som har med boliglån å gjøre, er relevante for lån til fritidseiendom.

Billån, eller lån til andre kjøretøy, er blant de minst kompliserte lånene. Renteforskjellene mellom utlånerne er marginale, men du kan likevel spare en god del på å velge rett. Nedbetalingstid og egenkapital er som regel de avgjørende faktorene. Dette skal du finne råd om her på bloggen.

Forbrukslån, kontokreditter, og kredittkort er det låneområdet som koster mest rent prosentvis. Denne typen gjeld er også økende i Norge. Her på bloggen skal du få råd og tips om hvordan du låner til forbruk så billig som mulig.